Најпрактични стручни курсеви со кои ќе добиете практично
знаење и можност добивање на работа во ИТ секторот

Почетна
Мапа на сајтот
Контакт
Програма
Дизајниранје на звук (дигитално обработка на звук):

 


Денешните DJ уметници ја креираат музиката со помош на сите достапни компјутерски алатки. Финалните звуци од секоја песна не излегуваат од групата или пеачот кој снима туку од стручњакот кој извршува мастеринг, миксање и постпродукција на звукот.

Курсеви

Дизајнирање на звук (дигитално обработка на звук)

Овој курс го опфаќа целиот процес на дигитална обработка на звук. Во текот на курсов ќе се сретнете со вистински креативни задачи преку кои ќе ги научите и усовршите техниките за мастеринг, миксање и постпродукција на звук. По завршувањето на курсот ќе сте во состојба самостојно да продуцирате музика оттука натаму превзема вашата имагинација.
Х3М Лабс д.о.о. и Мотион Универсе д.о.о. Оддел Пулсар Стручни Спремања, Томаки Димитровски 37 (До Грчки Конзулат) Битола, Македонија
Канцеларија за контакт:047/522-190, pulsar(at)x3mlabs.com; Техничка Подршка: 078/432155, 078/432133 info(at)x3mlabs.com