Најпрактични стручни курсеви со кои ќе добиете практично
знаење и можност добивање на работа во ИТ секторот

Почетна
Мапа на сајтот
Контакт
Уписи
50% Off
Биди Соработник
Бенефиции

Со посетуање на курс кај нас се здобивате со практични знаења кои некогаш им фалат и на високообразувани кој посетуваат 5 годишна настава на нашите факултети.

Ценовник

Испратете ја Вашата пријава...Цените за курсевите се поволни и се движат од 95 ден. до 170 ден. од час. Цените се со вклучен ДДВ. Нудиме поволна можност за плаќање на 2,3 и 4 рати. За курсевите кои се повеќе од 6000 денари - можност за плаќање на 4 рати.

Сеуште важи попустот од 12% за плаќање во готово и од 7% за плаќање на 2 рати

Курсеви
Цена
Времетраење

Објектно ориентирано програмирање со Java

2000 MKD *4
54 часа
Изработка на Web апликации со PHP и MySQL
1870 MKD *4
50 часа
JavaScript + Cross-Platform - Mobile Development
2500 MKD *4
60 часа
Креирање на апликации со Ј2ЕЕ и Бази на податоци (напреден)
3750 MKD *4
60 часа
Проектни решенија со PHP(Zend) (напреден)
3500 MKD *4
60 часа

За било какви информации јаветесе на 047 522-190 или на email: pulsar@x3mlabs.com

За курсеви за Дизајн, информирајтесе на телефонскиот број наведен подолу

2D/3D Дизајн и Анимација

Инфо: 078432155
96 часа

*Предавањата се изведуваат во блок часови со минимум 3 предавања неделно. Времетраењето на еден час е 45 мин. Временскиот распоред односно времето на започнување е по договор со предавачот.

САМО ЗА НЕВРАБОТЕНИТЕ: ПЛАТЕТЕ КОГА ЌЕ СЕ ВРАБОТИТЕ! Дознајте ги условите овде >>

Како да ги искористете вашите ваучери >>

Пулсар дооел
Канцеларија за контакт: 047/522-190, pulsar(at)x3mlabs.com; info(at)x3mlabs.com
Х3М Лабс д.о.о.е.л.