Најпрактични стручни курсеви со кои ќе добиете практично
знаење и можност добивање на работа во ИТ секторот


Вашето знаење е загарантирано!

Знаењето во пракса е потврдено знаење. Семестрални курсеви за програмирање
Курсеви:
Пулсар ја следи побарувачката на стручен кадар а кон тоа е прилагодена и нашата програма. Подетално за курсевите информирајте се тука >>>
Пулсар се грижи за вас и после курсевите.

Секоја можност за вработување ние испраќаме препорака за ваше вработување до секоја заинтересирана фирма во вашето поле.


Со посетуање на курс кај нас се здобивате со практични знаења кои некогаш им фалат и на високообразувани кој посетуваат 5 годишна настава на некои факултети.

Можност за плаќање на дел од финансиските обврски после вашето вработување!

Со препораката која ќе ја дадете за нас добивате врдносен ваучер и во зависност од бројот на пријавени лјѓе од ваша страна ПОСЕТАТА НА КУРСОТ ЗА ВАС Е БЕСПЛАТНА! Повеќе >>

Пулсар нуди БЕСПЛАТНА посета на курс за инвилидизирано лице.

Во тек курсеви за PHP и Java:

Пријаветесе за наредни групи за PHP, JAVA i J2EE курсевите.
Java групата започна со предавања на 28 Октомври,

Записи во тек за наредна група за PHP, слободни се само уште 3 места од 10, побрзајте!

Пријавете се според инструкциите овде

Им честитаме на сите 85 курсисти оваа година кои беа активни и успешно ја поминаја програмата во предходниот циклус.
Изјави на некои од курсистите од минатите циклуси во прилог подолу:

Најпрактични стручни курсеви со кој ќе добиете практично знаење и можност добивање на работа во IT секторот кај домашните или странските компании

Дали сакате добро платена работа во компјутерскиот сектор кај средните или големите претпријатија? Позиција менаџер на проектните тимови? Или специјалист за компјутери кај амбициозните “ start up ” фирми?
Пулсар е едукативен центар кој ги обучува кадрите по напредна програма проследена со целосна практична работа по најновите компјутерски технологии. Одржува обуки за полагање на познати светски сертификати признати од илјадници светски институции од целиот свет, како и од внатрешните кадровски служби на домашните и странските претпријатија. Дознајте повеќе >>

 

Завршивте средно образование или факултет но местото каде што конкуриравте бара поголеми практични знаења?
Без разлика на сегашниот степен на вашата стручна спрема, со посетувањето на нашите стручни информатички курсеви стекнатите комјутерски вештини со што ви се отвараат вратите на многу успешни компании. Претходно обучуваните го докажаа тоа. Конкретно постојат 12 начини да после завршеното образование заработите максимално. Дознајте повеќе >>

     
 

Веќе сте вработени и сакате сигурно продолжување на својот работен век...без кочења и неизвесности?
Дали знаете дека можете да седите дома или измеѓу гужвата на работа преку комјутер да ја следите наставата по напредната IT програма на едукативниот центар Пулсар? Многу ваши колеги веќе се стекнаа со вакви дипломи и сертификати.
Истовремено ги совладаа новите вештини и осигураа добри плати. За само еден час дневно.
Откријте се за посебниот модел на школување за запослување: “ Учење на длечина” >>


Koja IT област Вас Ве интересира:
Покрај стручните курсеви кои го представуваат поголемиот дел од програмата, Пулсар ви нуди и курсевите за почетници како - оперативен систем, офис пакети, интернет, администрирање на Win сервер, Линукс сервер, хостирање на Web. Останатите стручни курсеви се поделени по области:
Програмирање
Совладете ги напредните вештини во програмирањето и станете високо барана стручна сила... дури и ако сте моментално без искуство.
Што ќе можете после курсот?
Кои Курсеви по програмирање?
 
Дизајн и Мултимедија
Претворете го својот талент во добро платена професија дизајнер, аудио, видео или New Media специјалист..
Што ќе можете после курсот?
Што работи дизајнер?

 
Јазични курсеви
Во денешно време комуникацијата е повеќе од потребна. Со деловните и останатите јазични курсеви во Пулсар ќе се здобиете со јазично искуство кое ќе ве стави чекор напред кон нови бизнис зделки и нови договори за работа.
Што ќе можете после курсот?
Аудио Постпродукција
Денесните DJ уметници ја креираат музиката со помош на сите достапни компјутерски алатки. Финалните звуци од секоја песна не излегуваат од групата или пеајчот кој снима туку од стручњакот кој извршува мастеринг, миксање и постпродукција на звукот.
Што ќе можете после курсот?
Што работи Аудио аранжер?
 
Современ Менаџмент
Ако сакате да раководите во информатичкиот или било кој друг сектор или да го водите развојот на проекти „Современ Менаџмент“ е Вашиот вистински избор.
Што работи Менаџер ?
 
Веб Дизајн
Се поубавиот изглед на денешните web страници се должи на новата генерација на артисти со одлично познавање на бои, контрасти целини, обработка на слики и работа со стандарди за web дизајн. Искористете ја вашата шанса во полето во кое денес има најголем интерес и побарувачка.
Што ќе можете после курсот?
Што работи Веб Дизајнер?
 

Пулсар дооел
Канцеларија за контакт: 047/522-190, pulsar(at)x3mlabs.com; info(at)x3mlabs.com
Х3М Лабс д.о.о.е.л.