Најпрактични стручни курсеви со кои ќе добиете практично
знаење и можност добивање на работа во ИТ секторот

Почетна
Мапа на сајтот
Контакт
Програма
Јазични Kурсеви:

 


Курсеви

Деловен Англиски

Англиски
Германски
Дополнително изучување на училишната настава

 

Деловен Англиски

Деловниот Англиски јазик е потреба на секој модерен бизнисмен, freelancer како и секој оној кој размислува за работа во странство.
На интервјуто застанете пред конкуренцијата и истакнете се со своите комуникациски вештини.

Англиски

Во овој курс ќе имате можност да го научите и/или усовршите англискиот јазик. Курсот ги опфаќа основите на јазикот и ги развива говорните вештини.

Дополнително изучување на училишната настава

Интензитет

Цена за блок часови

Англиски за деца од I до VIII одделение

2 часа неделно по 60мин.

300ден./900ден.месечно

Англиски јазик за средношколци

2 часа неделно по 60мин.

300ден./900ден.месечно

Англиски јазик за студенти

2 часа неделно по 60мин.

300ден./900ден.месечно

Непосредна припрема пред тестови и испити

по потреба

350 ден.

                   Курсевите се прилагодени на вашите потреби, Пулсар
ги подржува сите програми кои се застапени во училиштата: Headway, New Headway, New English File, Opportunities...

Начин на изучување на материјалот:
- Часовите траат 60 минути.
- Часовите и групите се формираат зависно потребите на ученикот.
- Наставата се изведува според современи програми: Oxford American English, Oxford Intensive English Courses, Headway, New Headway, Longman - Snapshot, Longman - English Adventure

 

Германски

Следејќи го трендот на светската берза на труд. Пулсар се одлучи да ви го понуди овој курс. Секое лето Германија ги отвара своите граници за илјадници млади луѓе и студенти од сите работни области. Не ја пропуштајте вашата шанса да научите еден од најкористените светски јазици со што ќе ви се отворат вратите во европските земји од германско говорно подрачје.

Дополнително изучување на училишната настава

Интензитет

Цена за блок часови

Германски за деца од I до VIII одделение

2 часа неделно по 60мин.

300ден./900ден.месечно

Германски јазик за средношколци

2 часа неделно по 60мин.

300ден./900ден.месечно

Германски јазик за студенти

2 часа неделно по 60мин.

300ден./900ден.месечно

Непосредна припрема пред тестови и испити

по потреба

350 ден.

Курсевите по германски јазик се прилагодени на вашите потреби, Пулсар
ги подржува сите програми кои се застапени во училиштата: Tangram, Ping Pong, Themen Neu...
Пулсар дооел
Канцеларија за контакт: 047/522-190, pulsar(at)x3mlabs.com; info(at)x3mlabs.com
Х3М Лабс д.о.о.е.л.