Најпрактични стручни курсеви со кои ќе добиете практично
знаење и можност добивање на работа во ИТ секторот

Почетна
Мапа на сајтот
Контакт
Услови
50% Off
Биди Соработник
Бенефиции
100 % СИГУРЕН ПАТ КОН УСПЕШНА КАРИЕРА

Денес, во услови на глобална конкуренција, информациска експлозија, динамичен развој на науката и технологијата, знаењето е она што ги разделува успешните од неуспешните.


Со техничките знаења на Пулсар ќе се стекнете со останатите вештини кои се неопходни ако сакате да се вработите на убаво место или да отворите сопствен бизнис.


Сертификатот односно практичното знаење од Пулсар за Вас ќе значи подобра стартна позиција во однос на ривалите кои доаѓаат од другите установи.

 

 

 

 

 

 


Пулсар дооел
Канцеларија за контакт: 047/522-190, pulsar(at)x3mlabs.com; info(at)x3mlabs.com
Х3М Лабс д.о.о.е.л.