Најпрактични стручни курсеви со кои ќе добиете практично
знаење и можност добивање на работа во ИТ секторот

Почетна
Мапа на сајтот
Контакт
Услови
50% Off
Биди Соработник
Бенефиции
Контакт

Локација >>

Х3М Лабс д.о.о.
Оддел Пулсар Стручни Курсеви,
Пелагонка 2 / Ламела 2 (Кај Аура)
7000, Битола
Македонија

Канцеларија за контакт:
тел.   047 522-190,
Email: pulsar(at)x3mlabs.com;

Локација
 

Пулсар дооел
Канцеларија за контакт: 047/522-190, pulsar(at)x3mlabs.com; info(at)x3mlabs.com
Х3М Лабс д.о.о.е.л.