Најпрактични стручни курсеви со кои ќе добиете практично
знаење и можност добивање на работа во ИТ секторот

Почетна
Мапа на сајтот
Контакт
Огласи за вработување
50% Off
Биди Соработник
Бенефиции
Побарување на Информатички стручен кадар:

 

Пулсар се грижи за вас и после завршувањето на курсот. Во комуникација со повеќе фирми ние ве насочуваме кон истите а на вас и на нив останува да договорите успешно интервју.

Пријави се >>>

 

 

 

 

 

 
Х3М Лабс д.о.о.е.л Оддел Пулсар
Канцеларија за контакт: 047/522-190, pulsar(at)x3mlabs.com; info(at)x3mlabs.com