Најпрактични стручни курсеви со кои ќе добиете практично
знаење и можност добивање на работа во ИТ секторот

Почетна
Мапа на сајтот
Контакт
Програма - 50% попуст
ОТКРИЈТЕ КАКО ДА ПЛАТИТЕ САМО ДЕЛ ОД ШКОЛУВАЊЕТО ДОДЕКА НЕ СЕ ВРАБОТИТЕ

Дел од курсот го плаќаме ние, додека не се вработите

[Напомена: Оваа можност не важи за 2013 година]

Средната цена од сите курсеви во Пулсар изнесува околу 100 евра во било кој уписен рок. Сепак, Вие можете да платите помалку, се додека не се вработите.

Како да платите само дел од студиите?
Нашиот манаџмент одлучи на нашите клиенти да им олеснеме уште повеќе. Вредноста од  школувањето и искуството кое ќе го сретнете кај нас ќе ја докажиме на најсмел начин – преземајќи го плаќањето на 50% од цената на курсот, додека не се вработите.

Толку сме сигурни во Вашите вештини, знаење и сигурност кои ќе ги стекнете, што со леснотија можеме да го понудиме школувањето, за кое, доколку сега се регистрирате плаќате само 50% од вредноста на курсот.
Останатите средства ќе ги платите дури кога ќе се вработите. На тој начин сакаме Вас да ве наградиме за целиот труд и време кое ќе го посветите на школувањето.


4 услови кои треба да ги исполнувате за да го обезбедите овој посебен бенефит во врска со плаќањето се:

  • Да имате завршено средно образование или факултет
  • Да сте невработени (минимум 1 година - потребна е потврда од Агенцијата за Вработување)
  • Да имате минимум почетно ниво знаење работа со компјутери
  • Да потпишете Договор за плаќање на 50% од курсот после вработувањето (Договорот го добивате од нас).

   

   


Пулсар дооел
Канцеларија за контакт: 047/522-190, pulsar(at)x3mlabs.com; info(at)x3mlabs.com
Х3М Лабс д.о.о.е.л.