Најпрактични стручни курсеви со кои ќе добиете практично
знаење и можност добивање на работа во ИТ секторот

Почетна
Мапа на сајтот
Контакт
Професионалци
ОД ПОЧЕТНИЦИ ДО ПРОФЕСИОНАЛЦИ

Школувањето во Пулсар центарот за стручни знаења е наменето како за апсолутните почетници, така и за искусните корисници на комјутери.

Ова значи дека не постои дефиниран лимит на знаење потребен за упис, значи  не постои ни приемен испит. Потребно е само да се пријавите на време и да направите тест за проверка на знаењето, кој служи за одделување на студентите спрема нивото на покажаните предзнаења.

Сертификатот односно признанието од Пулсар ќе биде најдобар доказ на вашата компетентност при конкурирањето за работа, а според тоа, ќе имате прилика да се стекните и со меѓународно признат сертификат од технологиите во кои ќе биде вашиот интерес.

 

 

 

 


Пулсар дооел
Канцеларија за контакт: 047/522-190, pulsar(at)x3mlabs.com; info(at)x3mlabs.com
Х3М Лабс д.о.о.е.л.