Најпрактични стручни курсеви со кои ќе добиете практично
знаење и можност добивање на работа во ИТ секторот

Почетна
Мапа на сајтот
Контакт
Знаењето е во искуството
Практично Знаење

Пулсар е единствен едукативен центар кој се грижи за своите ученици и по завршувањето на курсот.

Во денешно време во услови на глобална конкуренција и информатичка експанзија, динамичен развој на науката и техниката, знаењето е она што ги раздвојува успешните од неуспешните.

Покрај техничките знаења во Пулсар ќе стекнете и останати вештини, кои се неопходни за добро вработување или да започнете свој бизнис.

Работата со практични примери, решавање на практични проблеми и задачи, работа на различни студиски проекти, тимска работа, специјализирани курсеви е она по што се одликува  работата во едукативниот центар Пулсар.

 

Пулсар дооел
Канцеларија за контакт: 047/522-190, pulsar(at)x3mlabs.com; info(at)x3mlabs.com
Х3М Лабс д.о.о.е.л.