Најпрактични стручни курсеви со кои ќе добиете практично
знаење и можност добивање на работа во ИТ секторот

Почетна
Мапа на сајтот
Контакт
Програма
ПУЛСАР ви ги нуди следниве стручни курсеви:

Ценовник >>


За подетални информации следете го линкот од курсот за кој сте заинтересирани.

Курсеви

Објектно ориентирано програмирање со J2EE >>>

Креирање на апликации со J2EE и RDBMS (напреден) >>>
Изработка на Web апликации со Zend PHP и MySQL >>>
Проектни решенија со Zend (напреден) >>>
Пулсар дооел
Канцеларија за контакт: 047/522-190, pulsar(at)x3mlabs.com; info(at)x3mlabs.com
Х3М Лабс д.о.о.е.л.