Најпрактични стручни курсеви со кои ќе добиете практично
знаење и можност добивање на работа во ИТ секторот

Почетна
Мапа на сајтот
Контакт
Уписи
Како до посетување на курс

Ценовник >>

Запишувањето се извршува во два чекори:

  • Прво, испратете пријава на основа на која ќе Ве поврземе со нашите советници или контактирајте не преку телефон 047 522190
  • Запишувањето може да го извршите и лично во просториите на нашиот центар во Пелагонка 2 / Ламела 2 (Кај Аура)

  • По одобрувањето на Вашиот упис, ќе ви испратиме Договор за официјален упис.
  • Бројот на местата е распределен по групи и е ограничен. Искористете ја шансата веднаш и запишете се..

    Испратете ја или превземете ја Вашата пријава тука >>
    Цените за школување се поволни. Ценовник >>

    Можности за плаќање на рати. Доколку избраниот курс е во времетраење повеќе од еден месец нудиме можност на плаќање во месечни рати. Едномесечна настава содржи 24 часа односно 12 предавања од блок часови. Секој курс со поголем фонт на часови од 24 часа може да се плаќа на месечни рати.


Пулсар дооел
Канцеларија за контакт: 047/522-190, pulsar(at)x3mlabs.com; info(at)x3mlabs.com
Х3М Лабс д.о.о.е.л.