Најпрактични стручни курсеви со кои ќе добиете практично
знаење и можност добивање на работа во ИТ секторот

Почетна
Мапа на сајтот
Контакт
Услови
 
Учете во совршени услови

Пулсар е единствн едукативен центар кој се грижи за своите ученици и по завршувањето на курсот.

Имаме две едноставни цели:
Првата е да Ви пружиме искуство во школувањето на кое ќе се сеќавате со уживање и насмевка.
Другата цел е да напредувате после школувањето,да добиете одлично платена работа, сигурно работно место, поголем авторитет меѓу колегите, стручност и вештина со која ќе станете личност која ќе биде прашувана за
мислење и одлука.                                  


Мислиме дека тоа се вистинските цели и знаеме како да ги реализираме!

Еве како:
1. Висока специјализација на предметите-нема непотребни предмети....затоа за неколку месеци повеќе се учи отколку за неколку години на другите места
2. Пракса пред теорија
3. Лични вештини – вештина во комуникацијата, убедувањето, пишување CV, професионална комуникација ...         
4. Предавачи - експерти во новите технологии
5. Опкружување - стимулативно, модерно, возбудливо.
6. Физичка поддршка – простор, Интернет.

Просториите се целосно климатизирани со одлични услови за работа. Нови Персонални Компјутери со 22” монитори и 42” проектирачки монитор.

 

 

 

 

Пулсар дооел
Канцеларија за контакт: 047/522-190, pulsar(at)x3mlabs.com; info(at)x3mlabs.com
Х3М Лабс д.о.о.е.л.