Најпрактични стручни курсеви со кои ќе добиете практично
знаење и можност добивање на работа во ИТ секторот

Почетна
Мапа на сајтот
Контакт
Програма
ПУЛСАР ви ги нуди следниве стручни курсеви:

 


Курсеви

Веб Дизајн

Веб Дизајн:

Со развојот на информатичката и телекомуникационата технологија се овозможи полесно и побрзо изработување на веб страни, како и зголемување на самите можности на истите, така да сега имањето веб страна не преставува ексклузитет туку неопходност.

Во морето од веб страни вашата ќе преставува само капка од милионите слични веќе постоечки веб страни. Дизајнот е тоа што може да издвои вашата страна, што ќе и даде уникатност, идентитет. Вашата веб страна ќе преставува вашето лице, вашиот излог, вашата витрина во електронскиот свет, по која ќе ве препознаваат. Нејзиниот изглед ќе зборува за вашите амбиции, вашиот карактер, вашиот став кон животот.

Правилното поставување на елементите неопходни за секоја веб страна, композицијата на боите, симетричност, последователност... ќе направат вашата веб страна да изгледа поинаку, да има свој дух, свој карактер, преку кој посетителите ќе ја препознаваат.
Пулсар дооел
Канцеларија за контакт: 047/522-190, pulsar(at)x3mlabs.com; info(at)x3mlabs.com
Х3М Лабс д.о.о.е.л.