Најпрактични стручни курсеви со кои ќе добиете практично
знаење и можност добивање на работа во ИТ секторот

Почетна
Мапа на сајтот
Контакт
За нас
 
Ако сакате сигурност во изборот на ИТ знаење, одберете ги најдобрите

Пулсар е компанија односно центар за едукација и информатика, со седиште во Битола, Пелагонка 2 / Ламела 2 (Кај Аура)
Нашата желба за Вас е прилично едноставна. Сакаме Вам да Ви помогнеме да ги совладате ИТ вештините со кои лесно ќе ги исполните личните амбиции.
Следењето на светските технолошки трендови на нашиот центар, ви овозможува непрекинато пратење и освојување на новите и актуелни едукативни програми.

Како би пружиле максимален комфорт во работата на посетителите во Пулсар и би го заштедиле нивното драгоцено време, го пуштивме во употреба Skype chat сервисот. Преку овој сервис може да се добијат сите информации врзани за наставата и упис во Пулсар. Skype корисничкото име преку кое може да се контактира поддршка за клиентите на Пулсар е 'pulsar.edukacija' . Напредна поддршка на клиентите – секој работен ден од 09 до 20 ч.

 

 

 

Пулсар дооел
Канцеларија за контакт: 047/522-190, pulsar(at)x3mlabs.com; info(at)x3mlabs.com
Х3М Лабс д.о.о.е.л.